Kundcase

Jobman Workwear
/ Designbyrån Splitz

Jobman workwear är ett känt varumärke inom New Wave Group som i huvudsak säljer arbetskläder på den europeiska marknaden.

Till Jobman trycker vi stora komplicerade produktioner av kataloger, broschyrer och övrigt säljmaterial. Produktionerna varierar i upplagor, omfång och antal språkversioner. Allt material skapas av designbyrån Splitz. Det är också Splitz som hjälpt oss på H2 Print med vår nya hemsida samt vårt nya grafiska manér.

Destination Gotland
/ Kusinerna Kommunikation

Till denna vackra Ö är det många som tar sig, särskilt sommartid.

Genom vårt uppdrag åt Kusinerna Kommunikation, byrån som står bakom allt material åt ”Destination Gotland”, trycker vi de trevliga magasinen ”Ombord” och ”Gotland”, i flera språkeditioner och i stora upplagor.

I och med att dessa magasin ofta är annonsfinansierade, så är det snabba puckar som gäller och flexibilitet är något som blir extra viktigt.

Glasriket

Kommunerna runt om i Sveriges Glasrike gått samman för att presentera de glasbruk som fortsatt är en levande del av svenskt kulturarv.

Här gäller det att få ut magasinen i samdistribution i Europa samt att allt är klart  i tid inför vårens första stora vernissagehelg på bruken i Sverige. Ett projekt med många delleveranser att ta hänsyn till.

Upplagan ligger på nära 100 000 exemplar, kompletterade med

40  000 kartor över Glasriket.

sv_SESwedish