Trycksaker

Vi agerar inköpskonsulter åt våra kunder och har lång erfarenhet av både små och stora produktioner. Oavsett vad du behöver trycka så finns vi vid din sida, under hela processen från idé till färdig produkt. Vill du att din trycksak ska sticka ut från mängden så finns det en mängd olika papperstyper samt former av efterbehandlingar som kan skapa ett mervärde. Vi erbjuder bland annat: foliering, lackering, laminering, prägling och relief.

Vi ställer höga krav på färgåtergivning och har en effektiv hantering av både korrektur och färgprovtryck. Många av våra kunder ställer höga krav på hållbarhet, och det gör vi också. Självklart erbjuder vi därför alltid miljövänliga alternativ.

Katalogtryck

Kanske vet du exakt hur du vill göra din katalog, men behöver du mer råd finns vi alltid här för dig. Vi guidar dig gärna i djungeln av olika format och pappersval och hjälper dig att hitta ett sidantal som är anpassat efter dina önskemål och som fungerar ur ett produktionstekniskt perspektiv. På så vis gör vi trycksaksproduktionen ekonomiskt och miljömässigt hållbar, utan onödigt pappersspill.

Boktryck

För speciella tillfällen finns det inget som slår en hederlig bok. Vi trycker både pocketböcker, inbundna böcker och allt däremellan. Vi har bred erfarenhet av olika typer av boktryck, så tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp någon specifik fundering.

Broschyr

Broschyren är ett av marknadsföringens mest traditionella sätt för att nå ut till sina kunder, och inte är det konstigt att den fortfarande används: Det fungerar fortfarande. Om man tar ett bra innehåll och adderar känslan av att hålla i en välgjord broschyr så ger det väldigt ofta ett gott resultat.

Tidningstryck

Är du på jakt efter att trycka en säljande tidning för ditt företag? Antagligen, eftersom du läser den här texten. Och som tur är erbjuder vi den tjänsten också. Oavsett om det är kundtidning, reklamblad eller nyhetsbrev du vill få ut så löser vi det. Det gör vi med moderna tekniker, duktiga samarbetspartners och med hög effektivitet.

Specialemballage

Vi erbjuder förpackningar avsedda för allt från livsmedel, prydnadsföremål till verktyg. Bara för att nämna en del. Emballage är ett perfekt sätt att visa upp ditt företags yttre för potentiella och nuvarande kunder. De moderna tekniker vi använder ser till att även mindre företag har råd med detta exklusiva hantverk.

Trycksaksupphandling

Vi har varit med sedan Big Bang, känns det som ibland. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi vilka tryckerier som är bäst lämpade för olika sorters tryckjobb. Det här betyder att vi spar värdefull tid åt dig, eftersom vi tar ansvar för prisjämförelser och andra viktiga parametrar som leveranstid exempelvis.

Distribution

Vi hjälper våra kunder från start till mål – och vi menar det. Många av våra kunder tar hjälp av oss med distributionen och det hjälper vi gärna till med. Tack vare våra stora inköpsvolymer hos både Postnord och BringCitymail kan vi erbjuda lägre distributionspriser än vad de flesta andra kan. Vi har också stor kunskap om portooptimering, det vill säga hur du får mest tillbaka på din investering via direktreklam i brevlådan. Exempelvis vet vi hur man når ut till grupper som ofta säger nej till reklam.

sv_SESwedish