Tryckeri Göteborg

Katalogtryck

Format, pappersval, sidantal. Det finns många aspekter att räkna in vid ett katalogtryck, men vi finns här och är med dig under hela processen. Vi på H2 Print hjälper dig igenom alla steg och ser till att du får en produktion som är hållbar både ur ett ekonomiskt och miljövänligt perspektiv. Med en lång erfarenhet av katalogtryck, kan vi göra din vision till verklighet.

Tidningstryck

Tidningar har existerat i många år och finns idag i en mängd olika varianter. Kundtidning, nyhetsbrev eller reklamblad? Oavsett vilken variant, så ser vi till att jobbet blir gjort. Med moderna tekniker och skickliga samarbetspartner får du en effektiv process och ett resultat som uppfyller dina förväntningar.

Boktryck

För speciella tillfällen finns det inget som slår en hederlig bok. Trots digitaliseringen lever böcker fortfarande kvar. Vi erbjuder boktryck för såväl pocketböcker som inbundna böcker och allt däremellan. Hos oss finns en stor kompetens av boktryck och vi kan se till att du får ett resultat helt utefter dina förväntningar.

Broschyr

Broschyren är ett av marknadsföringens mest traditionella sätt för att nå ut till sina kunder. Än idag används broschyrer för marknadsföring och anledningen är simpel, det fungerar fortfarande. En broschyr som har helheten ger allt som oftast goda resultat.

Val av tryckeri

Vi är dina experter på tryckeri och garantera dig en personlig service där vi alltid kommer arbeta utifrån dina önskemål. Med bred kompetens och en mångårig erfarenhet av branschens olika arbetsområden, ser vi till att välja ett tryckeri som kan leverera de önskvärda resultaten.

Vi finns här

H2 Print är belägna i Göteborg men utför arbeten åt kunder i hela Sverige. Oavsett var i landet du befinner dig så är vår ambition att vara dig behjälplig. Alla ska kunna ta del våra tjänster och få kvalitativa produkter från ett tryckeri utan att det ska vara krångligt.

Fördelarna med H2 Print

Långsiktigt samarbete

Med oss som leverantör kan du känna tryggheten att långsiktigt kunna arbeta med en ekonomiskt solid partner. Vårt koncept ger en större flexibilitet och högre leveranssäkerhet. Tack vare flera partners kan vi erbjuda högre leveranssäkerhet än de flesta andra.

Smidiga lösningar

Vi hittar lösningar åt dig. Vi vet att det ofta går att finna bättre och smartare lösningar, bara man har tillräckligt med tid. Den tiden har oftast inte våra kunder, men det har vi. Vi ser till att hitta de smidigaste lösningarna för att du ska få ett så bra resultat som möjligt. Vårt mål är att ständigt utveckla vårt koncept för att på så vis bli ännu bättre.

Personlig kontakt

För oss är den personliga kontakten A och O. Vi på H2 Print har många års erfarenhet av den grafiska branschen, och vi vet att inga system kan ersätta den personliga kontakten. Hos oss har du bara en kontaktperson som vet vad som är speciellt viktigt – för just dig.

Sparar tid

Vi besparar dig det tidskrävande arbetet med att finna rätt tryckeri för dina olika trycksaksbehov. Den kunskapen har vi, och väljer åt dig.

sv_SESwedish