Boktryck & Broschyrtryck Göteborg

Vi agerar inköpskonsulter åt våra kunder och har lång erfarenhet av både små och stora produktioner. Oavsett om det är boktryck eller broschyrtryck du behöver trycka så finns vi vid din sida under hela processen, från idé till färdig produkt. Vill du att ditt boktryck eller broschyrtryck ska sticka ut från mängden så finns det en mängd olika papperstyper samt former av efterbehandlingar som kan skapa ett mervärde. Vi erbjuder bland annat: foliering, lackering, laminering, prägling och relief. Allt för att du ska få ett resultat som uppfyller dina förväntningar. Vi finns i Göteborg men erbjuder våra tjänster rikstäckande, alla ska ha möjligheten att kunna få trycksaker i kvalitet.

Vi ställer höga krav på färgåtergivning och har en effektiv hantering av både korrektur och färgprovtryck. Många av våra kunder ställer höga krav på hållbarhet, och det gör vi också. Självklart erbjuder vi därför alltid miljövänliga alternativ.

Boktryck

För speciella tillfällen finns det inget som slår en hederlig bok. Vi erbjuder boktryck av både pocketböcker, inbundna böcker och allt däremellan. Hos oss finns en bred kompetens och lång erfarenhet av olika typer av boktryck. Vill du ha något unikt som sticker ut från mängden eller något stilrent och kanske lite mer vardagligt? Vi utför arbetet utifrån din önskemål och krav. Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp någon specifik fundering.

Broschyrtryck

Broschyren är ett av marknadsföringens mest traditionella sätt för att nå ut till sina kunder och används än idag, just för att det faktiskt fungerar. Om man tar ett bra innehåll och adderar känslan av att hålla i en välgjord broschyr så ger det väldigt ofta ett gott resultat. Vi hjälper dig självklart med båda delarna, broschyrtrycket och innehållet!

Tidningstryck

Är du på jakt efter att trycka en säljande tidning för ditt företag? Antagligen, eftersom du läser den här texten. Och som tur är erbjuder vi den tjänsten också. Oavsett om det är kundtidning, reklamblad eller nyhetsbrev du vill få ut så löser vi det. Det gör vi med moderna tekniker, duktiga samarbetspartners och med hög effektivitet.

Specialemballage

Vi erbjuder förpackningar avsedda för allt från livsmedel, prydnadsföremål till verktyg. Bara för att nämna en del. Emballage är ett perfekt sätt att visa upp ditt företags yttre för potentiella och nuvarande kunder. De moderna tekniker vi använder ser till att även mindre företag har råd med detta exklusiva hantverk.

Trycksaksupphandling

Vi har varit med sedan Big Bang, känns det som ibland. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi vilka tryckerier som är bäst lämpade för olika sorters tryckjobb. Det här betyder att vi spar värdefull tid åt dig, eftersom vi tar ansvar för prisjämförelser och andra viktiga parametrar som leveranstid exempelvis.

Distribution

Vi hjälper våra kunder från start till mål – och vi menar det. Många av våra kunder tar hjälp av oss med distributionen och det hjälper vi gärna till med. Tack vare våra stora inköpsvolymer hos både Postnord och BringCitymail kan vi erbjuda lägre distributionspriser än vad de flesta andra kan. Vi har också stor kunskap om portooptimering, det vill säga hur du får mest tillbaka på din investering via direktreklam i brevlådan. Exempelvis vet vi hur man når ut till grupper som ofta säger nej till reklam.

sv_SESwedish